Gümüşpınar Mahallemiz Sakinleri Su İstedi Başkanımız Mesut Üner Ekipleri Seferber Etti

Başkanımız Mesut Üner tarafından İlçemiz genelinde hummalı bir şekilde devam eden çalışmalara her geçen gün yenisi ekleniyor. Gümüşpınar Mahallemizin yıllardır duyuramadıkları sese kulak veren Başkanımız Mesut Üner, geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaşlarımızın su isteği için ekipleri seferber etti.

Mahallelerimizi dolaşarak muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla görüşen, eksiklikleri yerinde tespit ederek mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalar başlatan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Gümüşpınar Mahallemizin yıllardır çözüm beklediği su sorununu gidermek için çalışmaları başlattı.

Tarım ve hayvancılığın özellikle manda yetiştiriciliğinin ön plana çıktığı Gümüşpınar mahallemizde vatandaşlarımız yıllar önce var olan, hayvanlarını suladıkları çeşme ve yalakları yeniden kullanmak istediklerini Başkanımız Mesut Üner’e dile getirdi.

Meramızdaki kaynak suyumuzun üstünü kapattılar

Gümüşpınar Mahalle Muhtarı Osman Güngör, Başkanımız Mesut Üner’e yıllar önce köy merasında hayvanların rahatça otlayabildiği ve çeşme ve yalaklar olduğunu fakat kaynak suyun üzerinin geçmiş dönemlerde kapatıldığını ifade ederek hayvancılıkla uğraşan vatandaşların mağduriyet yaşadıklarını, hayvanların su içecek yerleri olmadığını dile getirdi ve Gümüşpınar halkının yıllardır buranın eski haline gelmesini beklediğini ifade etti.

Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışan Başkanımız Mesut Üner bu talebe kayıtsız kalmayarak Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi bölgeye sevk etti.

Kato eşliğinde devam eden kazılarla su araması yapılırken, mahallenin ileri yaşlardaki Ali Amca’sı Ali Avcı(81) ve Mahallemizin Muhtarı Osman Güngör, “Yıllar önce buralarda 3 tane çeşmemiz vardı, köyümüzde hayvanlarımızı bu meramızda otlatır sulardık. Başkanımız Mesut Üner bizleri kırmayarak ekipleri gönderdi. Allah Mesut Başkanımızdan razı olsun. İnşallah burada suyu yeniden bulabiliriz, zorluk çeken vatandaşlarımız yine yararlanır” sözleriyle Gümüşpınarlı vatandaşlar adına Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini ilettiler.