GÜREŞ SALONUMUZU HIZLA YAPIYORUZ

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizde sporu geliştirmek, çocuklarımızın sporla iç içe yetiştirilmesini sağlamak için spor tesis ve salonlarımızın sayısını artırıyor.

Fitness salonu, tenis ve karate gibi birçok sporun yapılabildiği Atatürk Spor Kompleksi, ilçemizin adının ata sporumuz güreşle özdeşleşmesini sağlayan ve sırtları yere gelmeyerek birçok turnuvadan madalyalarla dönen güreşçilerimiz için de tam donanımlı bir güreş salonu yapıyor.

Çalışmalar hız kesmeden devam ederken Çatalca Belediyesi Güreş Salonunun yapım aşamalarını yakından takip eden Başkanımız Mesut Üner, güreşçilerimizin rahatlıkla antrenmanlarını yapabileceği, küçük turnuvaların düzenlenebileceği güreş salonunun çok kısa bir süre sonra açılacağının müjdesini verdi.

Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada; “İlçemizde sporu geliştirmek, çocuklarımızı sporla iç içe yetiştirmek için spor tesis ve salonlarımızın sayısını artırıyoruz. Güreşçilerimizin rahatlıkla antrenmanlarını yapabileceği, küçük turnuvaların düzenlenebileceği bir güreş salonu yapıyoruz. Biliyoruz ki spora yapacağımız her yatırım, çocuklarımızın spor yaparak yetişmesi için yapacağımız her hizmet, onların daha sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmesine vesile olacaktır” ifadelerine yer verdi.

#BirlikteBaşaracağız