Güreşçimize Milli Davet!

Güreşçimize Milli Davet!

Belediyemiz bünyesinde yer alan Karate Takımımız sporcularının ardından bir davette Güreş Takımı sporcularımızdan Berkay Gürbüz'e geldi.

Berkay Gürbüz, böylece yapmış olduğu başarılı müsabakaların sonucunu aldı.

Geçtigimiz aylarda hem serbest hemde Greko-Romen stilde Türkiye şampiyonu olan sporcumuz, Türkiye Güreş Federasyonu'nun dikkatini çekmeyi başardı.

Türkiye Güreş Federasyonu, sporcumuz Berkay Gürbüz'ü 26 Ağustos- 7 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 11 Yaş Milli Takım kampına davet etti.

Belediye Başkanımız Mesut Üner, "Daha öncesinde, Türkiye Şampiyonu olarak ilçemizi gururlandıran Berkay kardeşimiz çalışmalarının sonucunu aldı. Şimdi daha önemli bir görev onu bekliyor. Berkay kardeşimize Milli görevinde başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Güreş Takımı Antrenörümüz Gökhan Akçen, desteklerinden dolayı Başkanımız Mesut Üner'e teşekkürlerini iletti.