Hayatı Birlikte Paylaştığımız Sevimli Dostlarımızın Her Zaman Yanındayız

Çatalca Belediyesi olarak dünyayı birlikte paylaştığımız sevimli dostlarımız olan sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyoruz.

Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri hayatı birlikte paylaştığımız sokak hayvanlarına; çevre, hayvan ve insan sağlığı açısından tehlike oluşturabilecek hastalık etkenlerinden üreme ve yayılmalarının önüne geçmek amacıyla koruyucu aşılama, iç ve dış parazit uygulamaları periyodik olarak yapıyor.

Tedavi desteği müdürlük binamızda veya yerinde verilirken, sevimli dostlarımızın sonrasındaki durumları da takip ediliyor. Ekiplerimiz dostlarımıza ilgi ve sevgiyle yaklaşıyor, onların sağlığına kavuşmaları, mutlu ve rahat bir yaşam sürmeleri için 7/24 çalışma esası ile hizmet veriyorlar.

Sıcak Havalar Yaklaşıyor ve Can Dostlarımızın Hepimize İhtiyacı Var

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz merkez ve mahallelerinde rutin olarak can dostlarımıza mama ve su desteği sağlıyor. Yaklaşan sıcak havalar öncesinde can dostlarımız için otomatik hayvan suluklarının yenilenmesini ve bakımını da sağladık.

Sizler de hayatı birlikte paylaştığımız can dostlarımıza bir el uzatıp onlar için bir kap yemek bir kap su, sıcak bir yuva verebilir ve sıcak yaz günlerinin yaklaştığı bu günlerde onları mutlu edebilirsiniz.