“HAYATI VE ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN ÖLÜMÜ GÖZE ALAN BİR MİLLET ASLA YENİLMEZ”

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından ilçemizde bir dizi etkinlik düzenlenerek idrak edilen 15 Temmuz Anma programları kapsamında, camilerimizde cuma namazı sonrası şehitlerimiz için vatandaşlarımıza mevlit şekeri ikram edildi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından ilçemizde düzenlenen 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü anma etkinlikleri ile vatan, bayrak uğruna canlarını veren tüm şehitlerimiz rahmet ve minnetle anılırken bu uğurda mücadele veren kahraman gazilerimiz saygı ve şükranla anıldı.

15 Temmuz’un milletimizin demokrasi destanı yazdığı tarih olduğunu dile getirerek, “ Bundan 4 yıl önce devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirildi. 15 Temmuz; nice zaferlerle dolu tarihimizde olduğu gibi milletimizin sahip olduğu ulusal bilinçle ve büyük bir cesaretle yazdığı demokrasi zaferidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, "Hayatı ve özgürlüğü için ölümü göze alan bir millet asla yenilmez." Gazilerimizin her birine sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, vatanımızda huzur içinde yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerinde bulunan Başkanımız Mesut Üner’in talimatlarıyla, Kültür İşleri Müdürlüğümüzce hazırlanan 15 Temmuz logolu mevlit şekerleri, şehitlerimiz için cuma namazı çıkışı vatandaşlarımıza ikram edildi.