HAZİRAN 2021 MECLİS TOPLANTIMIZ, 7 HAZİRAN PAZARTESİ SAAT 11.00’DE GERÇEKLEŞECEK

Belediye Meclisimizin 2021 Yılı Haziran Ayı Meclis Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 7.06.2021 Pazartesi Saat 11.00'de Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.

GÜNDEM :

1-) İlçemiz İhsaniye Mahallesi Kadastro çalışmaları için Bilirkişi seçimi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi.

2-) Belediyemiz şirketi olan ÇATBEL Eğitim İnşaat Gıda Tarım Turizm Havacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin,  2021 Yılında yapılacak olan olağan ve olağanüstü  Genel Kurul Toplantılarına katılma yetkisinin belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

3-) Belediyemiz Personel A.Ş.'nin,  2021 Yılında yapılacak olan olağan ve olağanüstü genel kurul toplantılarına katılma yetkisinin belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

4-) Mülkiyeti Belediyemize ait Çanakça Mahallesi 141 ada 5 nolu parselin İlk-Ortaokul binası yapılabilmesi için 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilmesi ve  protokol yapılabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.

5-)Belediyemiz sınırları içerisinde faaliyette bulunan sıhhi, gayri sıhhi müesseseler ve diğer işletmelere, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 15. maddesine istinaden 1 yıl süre ile  Geçici Çalışma İzni Verilmesi ile ilgili Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün teklifi.

6-) İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesi 658 ada 1 parsele ilişkin Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.