Helal Olsun Aslanlar!

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup 24. Hafta yarışında Çatalcaspor evinde Derincespor’u mağlup etti: 2-1

Sarı kırmızılı ekibin gollerini 19 (Penaltı) ve 89'uncu dakikalarda Gökhan Demir atarken konuk takımın tek golü 8'inci dakikada Muratcan Özel’den geldi.

Çatalcaspor istediği galibiyeti aldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, kendi saha ve seyircisi önünde ligde zor günler geçiren Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor’u konuk eden Çatalcaspor’u mücadelesinde yalnız bırakmadı. Çatalcaspor’un maçlarını tüm yoğunluğuna rağmen kaçırmadan takip eden Başkan Cem Kara’ya bu kez Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel’de tribünde eşlik etti.

Coşkulu taraftarlar

Saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp 90 dakika sonunda sahadan üç puanla ayrılmayı başaran Çatalcaspor coşkulu taraftarının desteği ile rakipleri Derincespor’u evlerine eli boş göndermeyi başardı.
Son haftalarda yakaladıkları çıkışı bu maçla da sürdürmeyi başaran sarı kırmızılı takım bu galibiyetle arzuladıkları üç puanı hanelerine yazdırarak
puanını 38'e çıkardı.