HER ŞEY HALKIMIZ İÇİN… HER ŞEY ÇATALCA’MIZ İÇİN

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde yapımı devam eden ve yapımına başlanacak çalışmaları sık sık yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulunuyor.

Çatalca Atatürk Caddemizde yapımı hızlı bir şekilde devam eden yol, kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları Cumhuriyet Meydanına doğru ilerlerken diğer cadde ve sokaklarımızda da çalışmalar hummalı bir şekilde sürdürülüyor.

Tamamlandığında ilçemiz girişinden itibaren ışıklandırmalarıyla, kaldırım ve yolları, peyzaj düzenlemeleriyle bambaşka bir çehreye büründürecek çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Mesut Üner, gerekli talimatları da anında, alanda vererek yapılmasını sağlıyor.

Çalışmalara dair yaptığı açıklamada Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mızı geleceğe hazırlıyoruz planlamalarımızı uzun yıllar sonrasını düşünerek yapıyoruz ifadelerine yer vererek; “ Salgınla mücadelemizi durmaksızın sürdürürken bir yandan da yollarıyla, kaldırımlarıyla, ışıklandırmalarıyla Çatalca’mızı yepyeni haliyle sağlıklı günlerimize hazırlamak için ara vermeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için yapımına başladığımız ve başlayacağımız çalışmalarımızın takibini her gün yerinde yapıyor, inceleme ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. Çatalca’mızın geleceğini en iyi şekilde hazırlamak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Her şey halkımız için her şey Çatalca’mız için” ifadelerine yer verdi.

#BirlikteBaşaracağız