"Hoş Geldin Bebek, İlçemize Güzellik Kattın" Projesi Kapsamında Ziyaretlerimiz Devam Ediyor!

"Hoş Geldin Bebek, İlçemize Güzellik Kattın"

Belediye Başkanımız Mesut Üner'in Başlattığı 'Hoş Geldin Bebek' Projesi Kapsamında yeni doğan bebeklerin evlerine ziyaretler devam ediyor...

Belediye Başkanımız Mesut Üner 'Hoş Geldin Bebek' projesi ile dünyanın en değerli hazinesi olan evlada sahip olan anne babaların sevincine ortak olmaya devam ediyor. '
'Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz' sözlerini her fırsatta dile getiren Başkanımız Mesut Üner'in talimatı ile başlayan projede bugün de ev ziyaretleri sürdü. Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen proje kapsamında Belediye Başkanımız Mesut Üner'in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Meclis Üyemiz Tuba Uzun yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret ettiler.
Ziyaretler kapsamında bu hafta Kültür Müdürlüğü'müze ulaşan ailelerden;
Emel- Sinan Özmen Ailesinin bebeği Zeynep, Ayşegül- Güney Aktaş Ailesinin bebeği Esila Ecmin, Menekşe- Volkan Akıncı Ailesinin bebeği Türker, Meziyet- Ümit Mertel Ailesinin bebeği Amine, Dilek- Ümit Çatalçam Ailesinin bebeği Beren'i evlerinde ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner'in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Meclis Üyemiz Tuba Uzun Güzel ilçemize yeni doğarak katılan çocuklarımızın ' Vatanına, Milletine ve Ailesine Hayırlı bir evlat' olması temennisinde bulundular.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren aileler 'Bizleri düşünerek böyle bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner'e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz.' diyerek misafirlerini uğurladılar.
Başkanımız Mesut Üner’in önemle üzerinde durduğu ve yeni doğan bebek için ihtiyaç duyulabilecek her ürünün yer aldığı hediye edildiği, Hoş Geldin Bebek Projesi’nden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuran vatandaşlarımız yararlanmaya devam edecek.