“Hoş Geldin Bebek “ Projemizle Ailelerimizin Yanında Olmaya Devam Ediyoruz

Hoş Geldin Bebek! Canın sağlıklı, ömrün uzun, yolun hayırlı, geleceğin aydınlık olsun. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, “Hoş Geldin Bebek Projesi” ile dünyanın en değerli hazinesi olan evlada sahip olan anne babaların sevincine ortak oluyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in göreve başlar başlamaz hayata geçirdiği projelerden biriside, “Hoş Geldin Bebek Projesi” oldu. “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz” sözlerini her fırsatta dile getiren Başkanımız Mesut Üner’in talimatlarıyla başlayan projede,  yeni bir bebeğe sahip olan anne babalar ziyaret edilerek minik bebeğin ömrünün hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle hem onların sevinci paylaşılıyor hem de hazırlanan özel hediye paketi kendilerine sunuluyor.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Belediye Başkanımız Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun ziyaretlerde bulundu.

Vatanımıza, milletimize ailesine hayırlı bir evlat olsun

Melike-Okan Torbalı çiftinin bebekleri Atakan'ı, Melike-Mustafa Korkut çiftinin bebekleri Mete'yi, Gül-Erken Dağılgan çiftinin bebekleri Aybars'ı ve Lütfiye Sevim-Fatih Karakuş çiftinin bebekleri Asaf Hasan'ı evlerinde ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun dünyaya gelen çocukların vatanımıza, milletimize ve ailesine hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu.

“Başkanımıza çok teşekkür ederiz”

Başkanımız Mesut Üner’in bu projeyi oldukça önemsediğinin ifade edildiği ziyaretlerde Başkanımızın eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun, ailelere her türlü sıkıntılarında belediyemize ulaşabileceklerini ve Çatalca Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler “Bizleri düşünerek böyle güzel bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz” sözleriyle konuklarını uğurladı.

Başkanımız Mesut Üner’in önemle üzerinde durduğu Hoş Geldin Bebek Projesi’nden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze başvuran vatandaşlarımız yararlanmaya devam edecek.