“Hoş Geldin Bebek “ Projemizle Ailemizin Yeni Üyelerine 'Merhaba' Diyoruz

Hoş Geldin Bebek! Canın sağlıklı, ömrün uzun, yolun hayırlı, geleceğin aydınlık olsun. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, “Hoş Geldin Bebek Projesi” ile dünyanın en değerli hazinesi olan evlada sahip olan anne babaların sevincine ortak oluyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in göreve başlar başlamaz hayata geçirdiği projelerden biriside, “Hoş Geldin Bebek Projesi” oldu. “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz” sözlerini her fırsatta dile getiren Başkanımız Mesut Üner’in talimatlarıyla başlayan projede,  yeni bir bebeğe sahip olan anne babalar ziyaret edilerek minik bebeğin ömrünün hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle hem onların sevinci paylaşılıyor hem de hazırlanan özel hediye paketi kendilerine sunuluyor.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Belediye Başkanımız Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun ziyaretlerde bulundu.

Vatanımıza, milletimize ailesine hayırlı bir evlat olsun

Zekiye-Murat Sincar çiftinin bebekleri Elanur'u, Tuğba-Ali Caymaz çiftinin bebekleri Yusuf'u, Damla-Turgay Samancı çiftinin bebekleri Aslan'ı, Tuğçe-Recep Atanak çiftinin bebekleri Bade'yi ve Pınar-Nusret Muslukçu çiftinin bebekleri Uhud Miran'ı evlerinde ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun dünyaya gelen çocukların vatanımıza, milletimize ve ailesine hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu.

“Başkanımıza çok teşekkür ederiz”

Başkanımız Mesut Üner’in bu projeyi oldukça önemsediğinin ifade edildiği ziyaretlerde Başkanımızın eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun, ailelere her türlü sıkıntılarında belediyemize ulaşabileceklerini ve Çatalca Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler “Bizleri düşünerek böyle güzel bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz” sözleriyle konuklarını uğurladı.

Başkanımız Mesut Üner’in önemle üzerinde durduğu ve yeni doğan bebek için ihtiyaç duyulabilecek her ürünün yer aldığı hediye edildiği, Hoş Geldin Bebek Projesi’nden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuran vatandaşlarımız yararlanmaya devam edecek.