Huzur Dolu İlçemiz Ekiplerimizin Çalışmalarıyla Daha da Güzelleşiyor

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezi ve mahallelerde sokakların ve ibadethanelerin temizliği için soluksuz çalışıyor.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte huzur dolu, yemyeşil ilçemizin daha da güzelleşmesi için Çatalca Belediyesi ekipleri, Başkanımız Mesut Üner’in talimatlarıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçemizin çehresini güzelleştirmek için cadde cadde, sokak sokak temizlik çalışmaları yapan ekiplerimiz, Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte ibadethanelerin temizliklerine de hız kesmeden devam ediyor.  Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlarımızın daha hijyenik koşullarda yaşamlarını sürdürebilmesi ve ibadet edebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.