İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca Belediyemizi Ziyaret Etti

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Belediyemizi ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile istişarelerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe belediyeleri ziyaretleri kapsamında Belediyemizi ziyaret etti. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, İBB Başkanı İmamoğlu ve beraberindeki heyeti karşılayarak makam odasında ağırladı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in makamındaki kısa süreli ağırlamanın ardından İBB heyeti, Başkanımız Mesut Üner, belediye başkan yardımcılarımız ve İBB meclis üyelerimiz toplantı salonuna geçti. Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen toplantıda sunum eşliğinde istişarelerde bulunuldu.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Başkanımız Mesut Üner ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kestanelik Mahallemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.