İHSANİYE MAHALLEMİZ DÜĞÜN SALONUNA KAVUŞUYOR

Saha çalışmalarına aralıksız devam eden Başkanımız Mesut Üner, geçtiğimiz gün Ormanlı Mahallemizde kalabalık bir ekip ile yerinde proje alanlarını denetlemişti.

Başkanımız Mesut Üner’in ve beraberindeki ekibinin bu sefer ki durağı İhsaniye Mahallemiz oldu. İhsaniye mahallemizde yapımı gerçekleşen, yapımı devam eden ve yapılacak yeni proje alanları denetimleri sırasında Belediye Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Belediye Birim Müdürlerimiz ve İhsaniye Muhtarımız Muammer Alpullu’da hazır bulundu.

Proje alanlarımız ziyaretleri sırasında mahalle halkının Başkanımız Mesut Üner’e olan ilgi, alaka ve sevgisi dikkatlerden kaçmadı.

İhsaniye mahallemiz ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘‘Yüz ölçümüyle Dünya Şehri İstanbul’un en büyük ilçesi Çatalca’mızın dört bir köşesine hizmet götürmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu anlamda İhsaniye mahallemizde gerçekleştirdiğimiz, yapımı devam ve yeni düşündüğümüz proje alanlarını Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerim, Belediye Birim Müdürlerim ve İhsaniye Muhtarım Muammer Alpullu ile birlikte ziyaret ettik. Göreve gelir gelmez İhsaniye mahallemizin yarım asırlık sorununun çözümünü sağladık. Karayolları Bölge Müdürlüğü ile koordineli çalışarak, İhsaniye Mahalle Girişi İstanbul Caddesi yolunda yeni köprü yapımı gerçekleşti ve bölgede hepimizi yasa boğan kazaların azalması sağlandı. Şimdide #İhsaniye mahallemizde mutlu ve huzurlu evliliklere, sünnet düğünlerine, vatanımızın gurur kaynakları Mehmetçiklerimizin asker gecelerine ve önemli toplantı panellere ev sahipliği yapacak düğün salonu projemizin tamamlanmasında sona çok yaklaştık. Mahalle halkıma hayırlı olsun. Saha çalışmalarımda sizlerden gelen takdir ve güç veren mesajlarınız, evime gidip dinlenmeden tüm yorgunluğumu benden alıyor. Güzel Çatalca’mın kıymetli halkını çok seviyor ve çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.