İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden anlamlı iftar

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe protokolü ve şehit aileleri ile gaziler ve ailelerine iftar yemeği düzenlendi.
İftar yemeğine Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, STK temsilcileri, emekli ve çalışan polis memurları ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Mehter Takımı beğeniyle izlendi

Eşi Nurhan Kara, Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel ile yemeğe katılan Başkan Cem Kara, şehit aileleri ile gaziler ve yakınlarıyla uzun süre sohbet etti. Çatalca’nın huzuru ve emniyeti için çalışan emniyet mensuplarıyla ve şehit ve gazi aileleriyle iftar sofrasında buluşuyor olmaktan onur duyduğunu belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara anlamlı organizasyon için İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik’e teşekkür etti. Programda Mehter Takımı gösterisi beğeniyle izlendi.