İLÇEMİZDE YAŞANAN ÜZÜCÜ OLAYLA İLGİLİ KAMUOYU AÇIKLAMASI

İstanbul’un diğer ilçelerinden hatta komşu illerden getirilerek ilçemizin ıssız, kırsal alanlarına bırakılan köpeklerin yaşamda kalması için belediyemiz bünyesinde her türlü besleme, bakım ve tedavi uygulanırken, kimliği belirsiz kişilerce zehirlenen köpekler sözün bittiği nokta olmuştur.

İlçemiz Ovayenice Mahallesinde 21.11.2019 tarihinde yaşanan, sokak hayvanlarının zehirlenmesi hakkında; İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Mahalle Muhtarımız, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, Zabıta Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma ekipleri işbirliğinde incelemeler ivedilikle yapılmıştır.

Gerekli tedbirler alınarak tahkikatlar devam etmektedir. Konu ile ilgili olarak Belediyemiz gerekli çalışmaları hassasiyetle sürdürmektedir. Gelişmeler hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlarımız bizlere Sağlık İşleri Müdürlüğümüz 787 18 26 nolu telefonundan ulaşabilir.