İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı’ndan Başkan Cem Kara’ya ziyaret

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Selami Aykut, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Selami Aykut’u ağırlayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, belediye ile muhtarlar arasındaki çalışma anlayışının önemine değindi. Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu ve muhtarlarında bu ekibin önemli unsurlarından birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Cem Kara konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Genel Kurul Kongresine davet

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Selami Aykut, Başkan Kara’ya çalışmalarında başarılar dileyerek, Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu’nun 13 Kasım 2017 saat 14.00’da gerçekleşecek 1. Olağan Genel Kurul Kongresine davetlerini sundu.