İzzettin Mahallesi’nde Çok Amaçlı Sosyal Tesis’in temeli atıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ilçe merkezi, mahalle ayrımı yapmadan hizmet üretirken vatandaşlara verdiği sözleri de yerine getiriyor. İzzettin Mahallesi’nde Çok Amaçlı Sosyal Tesisin temeli atıldı.

Çatalca Belediyesi, halkın ihtiyaçları doğrultusunda ilçenin farklı mahallelerinde hizmet ve yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.İlçe merkezine sağladığı hizmetleri kırsal alandaki mahallelere dek taşıyan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İzzettinlilere verdiği sözü tutarak çok amaçlı sosyal tesis inşasına başladı. İzzettin Mahallesi'nde yapılacak çok amaçlı sosyal tesisin temeli atıldı.

Mahalleliler teşekkür etti

Çatalca Belediyesi Başkan Vekili Erhan Güzel’in denetiminde gerçekleştirilen temel atma çalışmasında İzzettin Mahallesi Muhtarı Erşen Ergun, Fen İşleri Müdürü Barış Genç ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yer aldı. Yapılan duanın ardından temel atılırken, mahallede yaşanan düğün, nişan gibi özel gün ve etkinliklerin gerçekleştirileceği yer sıkıntısının da sosyal tesisin inşası ile ortadan kalkacağı belirtildi.

İzzettin Mahallesi 6.318,91 m2 yüzölçümlü, Çatalca Belediyesine ait 130 ada 125 parsel sayılı yerde, 2.750, 00 m2’lik çevre düzenleme içerisinde yaklaşık 500 m2 kapalı alanlı olarak yapılacak sosyal tesis bölgeye hizmet verecek. Çok amaçlı sosyal tesisin yapımı ile vatandaşlar düğün, sünnet, kına gecesi gibi bir çok etkinliğini burada gerçekleştirme imkânına kavuşacak.

Kısa sürede tamamlanması hedeflenen çok amaçlı sosyal tesis inşası, mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, çalışmaları ve mahallelerinin ihtiyacı olan sosyal tesis inşası dolayısıyla Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya ve ekibine teşekkür etti.