Kar Koordinasyon Merkezi Kuran Başkanımız Mesut Üner’den 7/24 Esasıyla İlçemizde Karla Mücadele

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Kar Koordinasyon Merkezi’ni oluşturarak yoğun kar yağışı öncesi seferber ettiği Karla Mücadele ekiplerimizle ilçemizde kar mağduriyetlerini en aza indirmek için gece gündüz demeden çalışıyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Zabıta Müdürlüğümüz, Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz 7/24 esasıyla Koordinasyon Merkezimiz kontrolünde vatandaşlarımızdan gelen ihbarları da değerlendirerek hemen bölgeye yönlendiriliyor.

Kar Timlerimiz tarafından kar küreme, yol açma, tuzlama çalışmaları aralıksız olarak devam ederken yoğun kar yağışının neden olduğu ağaç devrilmelerine karşı ekiplerimiz gece boyu ağaçlarda biriken karları temizleme ve devrilen ağaçları kaldırma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Mahallelerimize ulaşım yollarında da çalışmalar yürüten ekiplerimiz yolda kalan vatandaşlarımızın ivedilikle yardımına yetişirken, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanların ve kaldırımların kardan temizlenmesi çalışmalarını da durmaksızın sürdürüyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için karla mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirtti.