Karate Takımımızdan Rekor!

Karate Takımımızdan Rekor!

15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen turnuvada Belediye Karate Takımımız rekor kırdı.

Sakarya ilinin 'Serdivan' spor salonunda gerçekleştirilen turnuva da, karate takımımız katıldığı 8 kategorinin 8inde(5 Altın, 1 Gümüş, 2 Bronz Madalya) derece yapmayı başardı.
Müsabakalar sonucunda açıklamalarda bulunan karate hocamız Muzaffer Muyan, "Katıldığımız bu anlamlı turnuvanın madalyalarını tüm Şehit ve Gazilerimize adıyoruz. Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nde tüm sporcularımı kutluyorum. Bizlere her zaman destek olan, desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner Başkanıma ve ekibine teşekkür ederim. Birlikte Çatalca olmaya devam' açıklamasını yaptı.

Başkanımız Üner 'Karate takımımızı telefon ile arayarak tebriklerini iletti. 'Böyle anlamlı bir günde Çatalca'mızı temsil eden sporcularımızı ve teknik ekibini kutlarım. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bizler her zaman spora destek olmaya devam edeceğiz.' Açıklamalarında bulundu.

Sakarya Büyükşehir Beldiye Başkanı Ekrem Yüce ve Milletvekillerimizin katıldığı turnuvada sporcularımızı, 'Başarılarından dolayı tebrik ettiler ve spora destek olan Başkanımız Mesut Üner'e de selamlarını ilettiler.