Karla mücadele, Kriz Masasının yoğun mesaisi ile devam ediyor

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara önderliğinde, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve bağlı personelle oluşturulan Kriz Masası, karla mücadele çalışmalarını gece gündüz devam ettiriyor.

24 saat kesintisiz hizmet anlayışı ile vatandaşlarımızın karla ilgili şikayetlerini ve taleplerini alan ekipler, Çatalca’da etkisini sürdüren kar ile mücadele çalışmaları kapsamında ilçenin dört bir köşesinde faaliyet gösteriyor.

İlçe halkının mağdur olmaması için 24 saat esasına göre çalıştıklarını belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, çalışmalara aralıksız devam edeceklerini, olumsuz hava şartlarından hiç kimsenin mağdur olmaması için gereken tüm tedbirleri almaya çalıştıklarını ifade etti. Başkan Cem Kara, “Ekiplerimiz insanüstü bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. İlçe sakinlerinin mağdur olmaması için oluşturduğumuz Karla Mücadele Koordinasyon Merkezimizde, vatandaşlarımızdan gelen talep ve şikayetler süratle değerlendiriliyor. Kardan etkilenen İstanbul’un en büyük coğrafi alanına sahip ilçeyiz. Yoğun bir şekilde yağan kar yüzünden sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız 444 61 02 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşabilirler” dedi.

Ekiplerimiz özveriyle çalışıyor

Etkisini yoğun bir şekilde gösteren kar yağışında ekiplerin özverili çalıştığını belirten Başkan Cem Kara, " Canlının olduğu her yere hizmeti götürmek için mücadele ediyoruz. Vatandaşlarımız mağdur olmasın diye gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Özverili çalışmalarından dolayı ekiplerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.