Keleş kardeşlerden çifte başarı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Dünya Çocukları Karate Şampiyonası 22/23 Nisan 2017’de İstanbul Halkalı ’da yapıldı. Çatalca Belediyesi Karate Takımı Milli Sporcusu Osman Burak Keleş bütün rakiplerini yenerek şampiyonada birinci oldu.

Çatalca Belediyesi Karate Takımı Milli Sporcusu Osman Burak Keleş aldığı şampiyonlukla 19/21 Mayıs’ta yapılacak Yıldızlar Balkan Şampiyonası öncesi büyük moral buldu. Yine minikler kategoride Keleş kardeşlerden Çatalca Belediyesi alt yapısından yetişen Mümin Berk Keleş, kendi yaş gurubunda büyük başarı göstererek ikinci oldu.

Şampiyonaya Çatalca Belediyesi damga vurdu

23 Nisan’a özgü her yıl düzenlenen Karate Şampiyonası’nda Çatalca Belediyesi Karate Takımı miniklerde Mümin Berk Keleş 2. oldu. Yıldızlarda aynı zamanda milli takımda ülkemizi temsil edecek olan Osman Burak Keleş zorlu rakipleri arasında üstün başarı göstererek altın madalya aldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Keleş kardeşleri göstermiş oldukları başarılarından dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.