Kış Aylarının Sebep Olacağı Olumsuzluk En Aza İndiriliyor

Çatalca Belediye ekiplerinin yoğun çalışması ilçenin muhtelif alanlarında tüm hızı ile devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tüm hızıyla devam eden çalışmalarda ekipler, Elbasan Mahallesi Gönül Sokak, İzzettin Mahallesi Meslek Çıkmazı Sokak, Kabakça Mah. Akşemsettin Caddesi ve Muratbey Mahallesi Karatoprak Caddesi’nde vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için yollarda oluşan çukur ve tümseklere stabilize malzeme serimi gerçekleştirdi.

Ekiplerimiz özveriyle çalışıyor

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım ve Onarım Ekibi’nin yürütmüş olduğu çalışmalarda Nadir Sokak tranşelerin asfalt yama çalışması yanı sıra Sanayi içi Altınay Sokak’ta parke taşı onarım çalışması yapıldı. Topuklu Caddesi’nde parke taşlarında meydana gelen bozulmalar onarım çalışmaları ile giderildi. Bakın onarım çalışmaları kapsamında İTO Ortaokulu Spor Salonu boyandı. Yazlık Mahallesi mahalle meydanında yağmursuyu hattı kanalı yapan ekipler kış şartlarının yol açabileceği olumsuzlukları en aza indirmeyi hedef alarak çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalarımız hızla devam ediyor

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ekiplere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek vatandaşa hizmet etmek için çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini ifade etti. İlçe genelinde birçok yerde gerçekleştirilen çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yaptığını belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “İlçemizde kış şartlarından oluşabilecek aksaklıkları en aza indirmek için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. İhtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım, zemin, parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan bir Çatalca’dır. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz’’ şeklinde açıklama yaptı.