Kitap ve Oyuncak Kumbaralarımız Çocuklarımızın Yüzünü Güldürüyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner örnek bir uygulamaya daha imza attı. İlçemizin farklı noktalarına konan dev kumbaralarda ihtiyaç sahibi çocuklarımız için kitap ve oyuncak toplanıyor.

Birlik ve beraberlik duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı ilçemiz Çatalca, bu kez çocukları sevindirecek farklı bir projeye ev sahipliği yapıyor. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner'in başlattığı sosyal sorumluluk projelerinden birisi daha hayata geçti. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce ilçenin bazı bölgelerine kitap ve oyuncak kumbaraları yerleştirildi.

Toplumsal Dayanışmanın En Güzel Örneği

Oyuncak ve kitap kumbaraları ile ihtiyaç sahibi çocuklarımız için kitap ve oyuncaklar toplanarak destek verilirken, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri de sergileniyor.

Evlerinde ihtiyaç duymadıkları oyuncak ve okudukları kitapları kumbaralara atan yardımsever vatandaşlarımız böylelikle ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü güldürüyor. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisini çeken kumbaralarda toplanan kitaplar ve oyuncaklar belediyemiz görevlileri tarafından boşaltılıp tasnif edilerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.