Kızılay Genel Başkan Yardımcısı'ndan Başkanımıza Ziyaret

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Kızılay Çatalca İlçe Koordinatörlüğü’nün "Kızılay Haftası" dolayısıyla düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı.

29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası ilçemizde gerçekleştirilen etkinliklerle kutlanıyor. Kızılay Çatalca İlçe Koordinatörlüğü’nün düzenlediği kahvaltı organizasyonu Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç'un katılımlarıyla gerçekleşti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç program sonrası Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret etti.

İnsanların zor anlarında yanlarında Kızılay var

Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç daha sonra Belediye Başkanımız Mesut Üner'i makamında ziyaret etti. Kızılay'ın ülkemizde ve dünyadaki insani yardım çalışmalarını eşitlik ve evrensellik ilkelerine uygun bir şekilde yerine getirdiğini ifade eden Başkanımız Mesut Üner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 151 yıllık bir geçmişe sahip Kızılay'ın insanların zor anında omzuna konulan bir merhamet eli olduğunu belirten Başkanımız Mesut Üner, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç'un şahsında tüm Kızılay gönüllülerinin Kızılay Haftası'nı kutladı.