Kursa Katılan Ailelerden, Başkanımız Mesut Üner'e Teşekkür!

Kursa Katılan Ailelerden, Başkanımız Mesut Üner'e Teşekkür!

Belediye Başkanımız Mesut Üner'in en önemli projelerinden birisi olan 'Spor Akademisi' ilk adımı kapsamında Karacaköy Mahallemizde Karate Kursu başlatıldı.

Karacaköy Mahallesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle, şu an için 39 öğrencinin katıldığı Karate kursumuzun ilk dersine 6 Ağustos Salı Günü başlandı.

Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada 'İlçemize Dünya Şampiyonları çıkartan Karate Hocamız Muzaffer Muyan, Karacaköy Mahallemizden de şampiyonlar çıkartacağına inanıyorum. Bizlere evlatlarını emanet eden Karacaköy Mahallesi vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum'

Karacaköy Mahallesi kursa katılan çocuklar ve aileleri, 'Böyle bir hizmeti bizlere sunan Mesut Üner Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz' açıklamasında bulundular.