MAKAMDAN DEĞİL SAHADAN

İlçemize görevinin ilk üç yılında kazandırdığı efsane projelerinin yanı sıra, samimi bir yaklaşım tarzıyla, çok güzel sosyal belediyecilik hizmetleri sunan Başkanımız Mesut Üner, makamda birebir görüşmelerle yaptığı halk günü toplantılarından sonra, İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mızın otuz dokuz mahallesini tam kadro ziyaret edip, söz sırası sizde diyerek mahalle toplantıları düzenlemeye başlamıştı. İlk toplantısını Yalıköy, ikinci toplantısını ise Karacaköy’de gerçekleştiren Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki heyetin bu seferki durağı Çiftlikköy oldu.

Yerinde ziyaretle halk günü toplantılarımızın üçüncü durağı olan Çiftlikköy’de, Muhtarımız Tarık Yeni’nin de katıldığı toplantıya Başkanımız Mesut Üner ile birlikte Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimiz olmak üzere Çatalca Belediyemiz tam kadro katılım sağladı. Başkanımız Mesut Üner toplantının ilk bölümünde görevinin ilk üç yılında Çatalca’mıza kazandırdığı hizmetlerle ilgi bir sunum gerçekleştirdi. Sunumu Çiftlikköy halkımız büyük bir memnuniyetle takip etti. Sunumun Çiftlikköy ile ilgili bölümü başta olmak üzere tüm vizyon projelerimiz büyük bir alkış aldı. Programımızın ikinci bölümünde istişare görüşmelerimiz başladı. Halkımızın öneri, görüş ve şikayetleri dinlendi. Şikayetlerin çözüm çalışmalarımız anında başladı. Halkımızın oldukça memnun olduğu toplantıda Başkanımız Mesut Üner’e gösterilen yakın ilgi ve alaka dikkatlerden kaçmadı.

Çiftlikköy’de gerçekleşen halk günü toplantımız sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Makamdan değil, sahadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi daha önce halk günü toplantıları gerçekleştirip, belediyede sizlerle birebir görüşmeler gerçekleştirdik. Şimdide söz sırası yine sizde dedik, bu kez biz sizleri ziyaret ettik. Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Muhtarımız ve Birim Müdürlerimizle sizlere ulaşmak için yola çıktık. Bu akşam ki durağımız, geçtiğimiz günlerde Yalıköy ve Karacaköy’den sonra bu sefer Çiftlikköy oldu. Halkımızın istek, öneri, görüş ve şikayetlerini tam kadro yerinde dinleyip çözüme kavuşturma çalışmalarımızı hemen başlattık. Ziyaretimizdeki sizlerin samimi ilgi, alaka ve karşılamanız, Çatalca’mıza hizmet yolunda bizlere güç verdi. İlçemizdeki tüm mahallelerimizi ara vermeden durmaksızın tek tek tam kadro ziyaret edeceğiz. Halkımız için varız, çünkü Birlikte Çatalca’yız.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor