Mart 2022 Çatalca Belediyesi Meclis Toplantımızın 2.Birleşimi Gerçekleştirdik

Çatalca Belediye Meclisimiz, Mart ayı 2022 yılı Toplantımızın 2. Birleşimini 14.03.2022 Pazartesi günü saat 11.00’de Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında Belediye Meclis Salonumuzda gerçekleştirdi.

Mart ayı 2022 yılı Meclis Toplantısının Çatalca’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkanımız Mesut Üner’in ardından, meclis toplantımızın gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

GÜNDEM:

1.‘’Ülkemizi ve İlçemizi Uluslararası şampiyonlarda başarı ile temsil eden ve derece alan sporcularımıza ödül verilmesi’’ ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.

2.‘’Ek Bütçe’’ ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.

3.‘’İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesi 212 ada 1 parsel sayılı taşınmazda yapılacak olan Ticaret Merkezi’’ ile ilgili Hukuk Komisyonu ve İmar Komisyonu raporlarının görüşülmesi.

Gündem maddelerinin tamamı oy birliğiyle meclisten geçti.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, 4 Nisan 2022 Pazartesi saat 11.00’de toplanmak üzere, Mart 2022 Çatalca Belediyemiz Meclis Toplantımızın 2. Birleşimi Başkanımız Mesut Üner tarafından sonlandırıldı.