Masa Tenisi Takımımızdan Anlamlı Başarı!

Belediyemiz bünyesinde yer alan ''Masa Tenisi Takımımız'' 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü'nde, Türkiye Masa Tenisi Federasyonun, Güngören, Tozkoparan Spor Tesisleri'nde düzenlediği "15 Temmuz Ferdi İl Turnuvası"a katıldı.

İlçemizi temsil eden sporcularımızdan, 'Gençler' Kategorisinde Mert Yönter şampiyon olurken Ahmet Can turnuva 4.sü oldu.
'Yıldızlar' Kategorisnde ise Furkan Bora 2.lik kürsüsüne çıktı.

Müsabakalar sonucunda açıklamalarda bulunan Masa Tenisi Antrenörümüz Ahmet Emin Bağrıaçık ' Katıldığımız bu anlamlı turnuvanın madalyalarını tüm Şehit ve Gazilerimize adıyoruz. Bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Sn. Mesut Üner Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyorum.' Açıklamalarında bulundu.

Başkanımız Mesut Üner Masa Tenisi ekibini telefon ile arayarak tebriklerini iletti.
'Böyle anlamlı bir günde Çatalca'mızı temsil eden sporcularımızı ve teknik ekibini kutlarım. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bizler her zaman spora destek vermeye devam edeceğiz.' Açıklamalarında bulundu.

.