MASTER ŞEF ÇATALCA BAŞLADI

İlçemiz Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini Çatalca’mıza kazandırmasının yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetlerle de dikkatleri üzerine çeken ve sadece Çatalca’mızın değil tüm bölgemizin takdirini ve alkışını kazanan Başkanımız Mesut Üner’den yeni bir etkinlik sürprizi daha geldi. Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mızda Master Şef Çatalca’yı başlattı.

Başkanımız Mesut Üner’in talimatıyla Kültür İşleri’nden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun ile ekibi harekete geçti ve Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezimizde çalışmalarımıza aylar öncesinden başladık. Kültür merkezimizde adeta bir televizyon stüdyosu kalitesinde bir ortam oluşturduk. Kültür merkezimizde sadece televizyon kalitesinde bir ortam hazırlanmakla kalmadık, aynı zamanda konusunun uzmanı kurs eğitimi için aşçılarımızda böylesine önemli etkinlik projemizde yer aldı.  Projemiz kapsamında Çatalca halkımıza yemek pişirme eğitimleri verilmeye başlandı. ‘’Master Şef Çatalca’’ projemizde eğitim alan Çatalca halkımız, eğitimde pişirdiği yemekleri evlerine götürme fırsatı da bulunuyor. ‘’Master Şef Çatalca’’ yemek pişirme kurslarımız Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezimizde Pazartesi ve Cumartesi günleri arasında saat 09.00-17.00 arası devam edecek. ‘’Master Şef Çatalca’’ halkımızın büyük beğenisini kazanırken, oldukça yoğun bir talep oluştu. Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’ndeki ‘’Master Şef Çatalca’’ kursiyerleri eşi Aydan Üner ile birlikte ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkanımız Mesut Üner kursiyerlere başarılar dilerken, kursiyerlerde Başkanımız Mesut Üner’e böylesine kıymetli projeyi Çatalca’mıza kazandırdığı için teşekkür ettiler. Başkanımız Mesut Üner’in ziyareti sırasında, kursiyerlerimizle Başkanımız Mesut Üner’in samimi sohbeti oldukça renkli anlar yaşattı.

Başkanımız Mesut Üner’in projesi ‘’Master Şef Çatalca’’ kursiyerlerimizi ziyareti sonrasında yaptığı açıklamalarda; ‘’Çatalca’mıza yine önemli bir etkinlik projesi kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. ‘’Master Şef Çatalca’’ ile birlikte Çatalca halkımıza konusunun uzmanı aşçılarımızla yemek pişirme eğitimleri alma fırsatı sağlıyoruz. Bugünde eşim Aydan hanımla birlikte kursiyerlerimizi ziyaret ettik. Kursiyerlerimizin eğitimler sırasında keyifli ve eğlenceli anlarına şahit olmak ilçemize hizmet yolunda bizlere güç veriyor. Bu vesileyle böylesine önemli projemizde emeği geçen Kültür İşlerimizden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun ve ekibine teşekkür ederim. Tüm halkımızı da kurslarımıza katılmaya davet ediyorum. Master Şef Çatalca ilçe halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.