Millet Bahçesi ve Meydan Projemiz ile İlgili Büyük Bir Adım Daha Atıldı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in vatandaş odaklı projeleri tek tek hayata geçmeye devam ediyor. İlçemizin çehresini değiştirecek Millet Bahçesi ve Meydan Projemiz ile ilgili önemli bir adım daha atıldı. Belediyemiz Ziya Altınoğlu Stadyumunun tapusuna sahip oldu.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in “Her kentin bir kimliği olmalı, ilçemiz yeşiliyle, doğal güzellikleriyle, havasıyla, suyuyla bilinen bir ilçe. Bizlerde ilçemizin doğal dokusuyla örtüşen ve ilçemizi sosyal anlamda geliştirecek projeler ve çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızı için tasarladığımız Millet Bahçesi ve Meydan projemiz tamamlandığında Çatalca’mızda ihtiyaç duyulan çok önemli bir boşluk giderilmiş olacak” sözleriyle hayata geçirdiği Millet Bahçesi ve Meydan projemizde, son aşamaya gelindi.

İlçe merkezimizde vatandaşlarımızın nefes alabilecekleri bir yaşam merkezi oluşturarak; gölet, çocuk oyun grupları, spor alanları, oturma grupları, kamelyalar, kapalı ve açık mekanlar, yer altı otoparkı, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, ekolojik köprüler ile koku, renk bahçeleri, endemik bitkiler, peyzaj ve sosyal donatıların yer alacağı millet bahçesi ile ilçemiz, vatandaşlarımızın yürüyüş yapıp gezebileceği, sportif ve kültürel etkinlikler yapabileceği görsel bir alana kavuşmuş olacak.

Projenin son aşamasına gelindi

Belediyemizce, Ferhatpaşa Mahallesi Cumhuriyet Meydanından, Ziya Altınoğlu Stadyumuna kadar olan alanı kapsayan bölgede yapılması planlanan Millet Bahçesi ve Meydan projemizin uygulanması için Belediye Meclisimizce alınan 17/02/2020 tarih ve 25 sayılı Meclis Kararına istinaden,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait olan Ziya Altınoğlu Stadyumu’nun tapusu, 5393 sayılı Belediye Kanununun 15/h ve 18/e maddeleri uyarınca trampa edilerek  teslim alındı.

Ziya Altınoğlu Stadyumunun tapusu, Çatalca Belediye Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aydın ve Ömer Erçin’e İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Bağlama ve İlçe Tapu Müdürü Emine Saçak tarafından verildi.