Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı’dan Başkan Cem Kara’ya Ziyaret

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı ve Belediye Başkanı Cem Kara’nın gündeme dair değerlendirmeler yaptığı ziyarette CHP Eski İl Yöneticileri Hüseyin Aksu, Ali Haydar Kahraman, Bektaş Davutoğlu, Olgun Çelik, Hasan Karaoğlu ve CHP Eski İl Sekreteri Şerdin Odabaşı, CHP İBB Meclis Üyesi Seyit Ali Aydoğmuş yanı sıra CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök’te hazır bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı belediye çalışmaları ile ilgili Belediye Başkanı Cem Kara’dan detaylı bilgi aldı. Çatalca Belediyesi’nin yaptığı hizmet ve çalışmalar hakkında sohbet tarzında gerçekleşen görüşmenin bir diğer önemli konusunu ülke gündemi ve referandum süreci oluşturdu.