Minik Öğrencilerimiz Çocuk Şehrini Keşfe Çıktı

Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Çocuk Bakımevi’nin minik öğrencileri Türkiye’nin ilk çocuk Şehri olan Kidzmondo’yu ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in destekleri ile hem eğlenceli hem de eğitici geziler düzenleyen Bayram Kıran Çocuk Bakımevimiz, bu kez Meslekler Şehri’ni keşfe çıktı. Gerçek bir şehrin çocuk boyutundaki hali olan Kidzmondo’da çocuklarımız birçok meslek grubunda tecrübe edinirken, eğlencenin de tadını çıkardılar. Seçtiği mesleklerde üniformasını giyen minik öğrencilerimiz işin başına geçerek; doktor olduysa hasta tedavi etti, itfaiyeciyse yangın söndürdü, pilotsa uçak kullandı.

Çocuk şehrinde büyüklerin dünyasını deneyimleme şansı yakalayarak 40’tan fazla meslek grubu arasında keşfe çıkan miniklerimiz, Başkanımız Mesut Üner’e eğlenceli gezi için teşekkür etti.