Minik Öğrencilerimiz Dünya Yıldızlarıyla Buluştu

Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Çocuk Bakım Evimizin öğrencileri Madame Tussauds İstanbul Müzesi’nde keyifli bir gün geçirdi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in destekleriyle Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi Deniz Yıldızları sınıfımızın minik öğrencileri eğitici ve öğretici gezi kapsamında Taksim’deki Madame Tussauds İstanbul Müzesi’ni gezdi. Öğretmenleri eşliğinde tarihi ve kültürel isimlerin yanı sıra spor, sanat, siyaset dünyasından birçok ünlü ismin yer aldığı müzeyi gezen çocuklarımız bolca hatıra fotoğrafı çekilerek günü ölümsüzleştirdi.

Cumhuriyet ve Osmanlı dönemlerinden birçok tanınmış ismin yanı sıra dünyanın dört bir yanından yıldızlarla gerçekmiş gibi vakit geçiren öğrencilerimiz unutamayacakları bir gün geçirdi.