Motokros Heyecanı Çatalca’da yaşanıyor

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 4. ayak yarışı İstanbul Çatalca Nakkaştepe’de yapılıyor.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın öncülük ve destekleri ile Çatalca birçok spor faaliyetine ev sahipliği yapıyor. Bu önemli spor müsabakalarından biriside 19-20 Ağustos tarihlerinde Çatalca Nakkaş Mahallesi’nde gerekleşen Türkiye Motokros Şampiyonası.

Parkurdaki mücadeleler nefes kesti Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2017 yarış takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın dördüncü ayağı Çatalca’da düzenlendi. Spor Toto Motokros Parkuru'nda yapılmaya başlanan sezonun 4. Ayak yarışına İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Sakarya ve Bursa başta olmak üzere birçok ilden sporcu katıldı. Şampiyonanın ilk gününde serbest ve sıralama antrenmanları yapıldı.Yeditepe Motor Sporları Kulübü tarafından Çatalca Nakkaş mahallesinde yapılan Türkiye Şampiyonası, MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc ve Veteran sınıflarında düzenlendi.

Çocuklar spora teşvik edilmeli

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Motokros Parkuru'nda sporcularla uzun süre sohbet etti. Spora ve sporcuya desteğini esirgemeyeceğini ifade eden Başkan Cem Kara çocukların spora teşvik edilmesinin önemine de değindi.

Çekişmeli yarışlar yarın yapılacak

İlk gün serbest ve sıralama antrenmanlarının yapıldığı şampiyonanın 4. ayağı, 20 Ağustos Pazar günü (yarın) saat 10:00’dan itibaren birbirinden çekişmeli yarışlara sahne olacak.