MUHTEŞEM ÇATALCA’MIZDA MUHTEŞEM CUMHURİYET COŞKUSU

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in Cumhuriyet Meydanımızda hazırladığı programlarla Çatalca’mız Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı.

Çatalca’mız “Türk Milleti, genciyle, yaşlısıyla Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olmaya devam edecektir” diyen Başkanımız Mesut Üner’in hazırlattığı programlarla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yine hep birlikte, coşkuyla, aynı onur ve gururla kutladı.

Kültür Müdürlüğümüz koordinesinde hazırlanan 29 Ekim kutlama programımız Cumhuriyet Meydanımızda Çatalca Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Başkanımız Mesut Üner, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız, Çatalca Doğal Çevre ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (ÇADOSK) ve vatandaşlarımızın katılımıyla saat 18.00’da başladı. Cumhuriyet için pedallamak üzere alana bisikletleriyle gelen her yaştan vatandaşımıza Başkanımız Mesut Üner’in hediyeleri olan t-shirt, maske ve bisiklet ışığı dağıtımı yapıldı. Bisiklet korteji Başkanımız Mesut Üner’in start vermesiyle başladı.

Çatalca’mızın sokaklarında 10. Yıl marşı, bayraklar ve alkışlar eşliğinde yol alan kortej turunu Cumhuriyet Meydanı’nda tamamladı. Başkanımız Mesut Üner ve İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş yaptıkları konuşmalarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 97. yıl dönümünü kutladı. Kutlama programı; Cumhuriyet konulu video gösterimi, Ata’mızın dev posterinin yansıtılması ardından ışık ve volkan gösterileri ile son buldu.

#YaşasınCumhuriyet