Muratbey Mahallemiz Düğün Salonuna Kavuşuyor…

Dünya şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı ve en büyük yüzölçümlü ilçesi Çatalca’mızda bütüncül çalışma prensibinden taviz vermeyen Başkanımız Mesut Üner projelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yapımı devam eden projelerimize düzenli olarak yerinde denetlemelerde bulunan Başkanımız Mesut Üner, temeli atılan Muratbey Mahallemizde ki düğün salonu şantiyemizde incelemelerde bulundu.

Muratbey düğün salonu inşaat şantiyemiz denetlemeleri sırasında açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır." sözünü rehber edinerek ve Çatalca’mıza olan sevdamızdan güç alarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Muratbey mahallemizde mutlu ve huzurlu evliliklere, sünnet düğünlerine, vatanımızın gurur kaynakları Mehmetçiklerimizin asker gecelerine ve önemli toplantı panellere ev sahipliği yapacak düğün salonu inşaatımızın temelini attığımız şantiyemizi ziyaret ederek, denetimler yaptık. Salonumuz bittiğinde Muratbey halkımızın özel günlerine yakışır bir düğün salonu olacak.’’dedi.