NEVŞEHİR VALİMİZDEN BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’E ZİYARET

İlçemizin emektarı ve aynı zamanda Çatalca’mızda çok sevilen, 2015-2020 yılları arasında Çatalca Kaymakamımız şimdiki Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel, Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret etti.

Sayın Valimizin Çatalca Belediyemizde Başkanımız Mesut Üner’i ziyareti sonrası Valimizle birlikte Çatalca Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş’i, yeni ilçemize kazandırdığımız Kaymakamlık Binamızda ziyaret ettik.

Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel’in ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Sayın Valimize, ilçe Kaymakamımız olduğu dönemde ilçemize olan gayretli çalışmalarından dolayı şahsım ve Çatalca halkımız adına çok teşekkür eder, Nevşehir Valiliği görevinde başarılar dileriz. Sayın Valimize bizim çok kıymetli olan ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.’’ dedi.