Öğrenciler ailelerine teslim edildi

İstanbul'da beklenen kar yağışı dün akşam saatlerinde başladı. Çatalca’da yoğun ve hızlı şekilde başlayan kar yağışı nedeniyle olumsuzluk yaşayan vatandaşların yardımına Çatalca Belediyesi yetişti.

Çatalca’da beklenen kara hazırlıklı olan Çatalca Belediyesi, ilçede vatandaşlarla sürekli irtibatta oldu. 24 saat nöbet esasına göre hazır bulunan ekipler, gelen bilgileri değerlendirerek koordineli bir çalışma gerçekleştirdi.Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara önderliğinde oluşturulan ve Başkan Yardımcıları’nın da hazır bulunduğu Acil Durum Masası, Çatalca’nın birçok noktasında vatandaşların mağduriyetini giderdi.

Özel Kayra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Belediyeyi arayan öğretmenler 5 öğrencilerinin ve 2 velinin okullarında mahsur kaldığını belirtti. Yoğun kar yağışının  etkili olduğu saatlerde  öğrenciler ve veliler okuldan alınarak Kestanelik ile Örcünlü Mahallelerine götürüldü.Çocuklar  evlerine, ailelerine teslim edildi.