Okul Aile Birliği’nden Başkan Cem Kara’ya ziyaret

İTO Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkan ve Yönetimi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İTO Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkan ve Yönetimi Başkan Cem Kara’yı makamında ziyaret ederek eğitime verdiği katkılardan dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ettiler.

Çocuklara hizmet mutluluk veriyor

Heyetten Okul Aile Birliğinin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Cem Kara, eğitimin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirterek belediye bünyesinde eğitimle ilgili yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Okulların spor sahaları, çevre düzenlemeleri, tamirat, tadilat ihtiyaçlarının giderilmesi aşamasında destek olduklarını ifade eden Başkan Kara “Çocuklarımızın şimdi olduğu üzere bundan sonra da yanında olacağız. Her okulumuz, her öğrencimiz bizim için değerlidir. Onlara hizmet etmekten de mutluluk duyuyoruz” dedi.

Geleceğimize sahip çıkıyoruz

Okullarımıza sahip çıkarsak geleceğimize de sahip çıkmış oluruz” diyen Başkan Cem Kara,” Çocuklarımızın eğitimlerini daha iyi alabilmesi ve okullarımızın fiziki durumlarını iyileştirebilmek adına elimizden gelenin yapıyoruz. Bu nazik ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.