Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Dönemine Hazır

Çatalca Belediyesi, 6 Şubat Pazartesi günü 2. dönem ilk ders zilinin çalacağı okullarda, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

Okulların ilk yarı tatiline girmesiyle birlikte okullardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına başlayan Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okullarda boya, badana ve dış cephe ve camlarını yıkama çalışması yaptı. Belediye ekipleri, öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim görebilmesi amacıyla Mehmet Akif İlk ve Ortaokulu Gökçeali Sevgi Altan Şanda İlk ve Ortaokulu’nda çalışmalar yapılarak 2. Eğitim-Öğretim dönemine hazır hale getirdi. Ormanlı İlköğretim Okulu ve Kestanelik İmam Hatip Ortaokulu’na Atatürk Köşesi yapım çalışmaları başladı.

Eğitime Desteğimiz Devam Edecek

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, eğitime verdikleri destek kapsamında okul temizliğinin de önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Okullarda hem eğitimciler hem de öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitime devam etmesini amaçladıklarını belirten Başkan Kara, “Öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim alması çok önemlidir. Çatalca Belediyesi olarak bu konuda okullarımızın isteği doğrultusunda gereken yardım ve desteği veriyoruz, Çocuklarımıza ve gençlerimize yaptığımız yatırımın geleceğimize yaptığımız bir yatırım olduğuna inanarak eğitime destek vermeyi sürdüreceğiz.” dedi.