Otobüsçüler Camiamızdan Başkanımız Mesut Üner’e Teşekkür

Çatalca’mızın uzun yıllar en önemli sorunlarından birinin daha çözüme kavuşmasını sağlayan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner için otobüsçüler camiası tarafından teşekkür kahvaltısı düzenlendi.

İBB Meclis Üyeliği ve İlçe Başkanlığı döneminden itibaren Çatalca’mızın sorunlarını çözmek için gayret gösteren Başkanımız Mesut Üner, belediye başkanlığı görevinde de bu çalışmalarına devam ederek sonuçlarını bir bir alıyor.

Çatalca’mızda hem otobüsçüler camiasının hem de vatandaşlarımızın uzun yıllar en önemli sorunlarından biri daha çözüme kavuştu. İBB Meclisinde halk otobüslerimiz için yeni bir düzenleme getirildi.

Bu konu için yıllardır mücadele veren Başkanımız Mesut Üner ile düzenledikleri kahvaltı programında bir araya gelen otobüsçüler, minibüsçüler ve taksiciler camiası, kendilerine yapmış olduğu yardım ve desteklerden dolayı Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ettiler.

Çatalca Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Muzaffer Ergün, Mavi Marmara Ulaşım AŞ. Genel Müdürü Emin Uysal, Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sacit Şık, otobüs işletmecileri, şoförleri, taksici ve minibüsçü temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen programda yeni düzenlemenin uzun mücadeleler sonucunda sonuçlandığının altı çizilerek Başkanımız Mesut Üner’in emek ve gayretlerinin büyük olduğu vurgulandı.

İlçemize hayırlı, uğurlu olsun

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, bu güzel sonucun tek başına yapılan bir mücadeleyle değil birlikte başarıldığını belirttiği konuşmasında yeni düzenlemenin hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Başkanımız Mesut Üner sözlerinde, “İlçemizde sizlerin acil olarak çözüme kavuşmasını istediğiniz ilçemizin kanayan yaraları birkaç konu vardı. Birisi otobüslerimizin bu sorunu, diğeri taksilerimizin rengi ve minibüsçülerimizin kiralarının yüksek olmasıydı. Otobüsçülerimizin ne kadar sıkıntıda olduğunu görüyorduk. Şu anda hepsi çözüme kavuşmuş oldu. Yeni düzenlemeyle yolcu başına ücret ödemesi artık kilometre bazlı olacak. Siz otobüsçülerimizde, halkımız da artık daha rahat olacak. Aylık ücretler, kilometre üzerinden İETT tarafından ödeneceği için esnafımızın gelir kaygısı ve bu kaygı nedeniyle yaşanan aşırı dolu otobüs görüntüleri yaşanmayacak. Otobüslerimiz daha sık ve daha az yolcuyla hizmet verecek. Bu kararın çıkmasında İBB Meclis Üyelerimiz, İlçemiz Siyasi Parti Başkanları ve bugüne kadar emek vermiş herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.