SAAT KULEMİZİN İNŞAATINI VE PEYZAJ DÜZENLEMELERİNİ TAMAMLADIK

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner vatandaşlarımızın istek ve beklentileri doğrultusunda ilçemizin yarınları için hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İlçemizin mahallelerinde başlattığı hummalı değişim ve gelişim çalışmaları doğrultusunda çalışmalar hız kesmeden devam ederken bitirilen çalışmalar da vatandaşlarımız tarafından büyük bir beğeni ve memnuniyetle karşılanıyor.

Çatalca Atatürk Caddesi Ali Çavuş mevkiine yapılan Saat Kulesi ilçemizin yeni sembollerinden biri olarak yerini aldı.

Başkanımız Mesut Üner kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulan peyzaj düzenlemeleri ve ışıklandırmalarıyla muhteşem bir görselliğe sahip Saat Kulesi hakkında yaptığı açıklamada, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerine vurgu yaparak, “Projeler üreterek bir bir hayata geçiriyor, yaptığımız yatırımlarla ve çevre düzenlemeleriyle siz değerli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için uğraşıyoruz.

İlçemizin uzun yıllar karşılanmayan ihtiyaçlarını karşılamak için durmadan çalışıyor, sadece bugün için değil yarınlarımız için köklü çözümler üretiyoruz. Çatalca’mıza kalıcı eserler kazandırmak gayretimizle durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Çatalca’mızın simgelerinden biri olacak saat kulemizin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” sözleriyle saat kulemizin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

#BirlikteBaşaracağız