Sağlık çalışanlarımıza destek için “SİPERLİKLİ MASKE” hazırlıyoruz

Belediyemiz ve Gençlik Merkezimiz koronavirüse karşı özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarımız için seferber olarak "SİPERLİKLİ MASKE" hazırlıyor.

İlk günden itibaren salgına karşı ilçemizde yoğun mücadele başlatan Başkanımız Mesut Üner sağlık çalışanlarımızın daima yanında.  Sağlık mensuplarımıza destek olmak için Belediyemiz ve Gençlik Merkezimiz işbirliği ile siperlikli maske üretimi yapılmaya başlandı.

Çalışmaları yakından takip eden Başkanımız Mesut Üner, “İçinden geçmekte olduğumuz bu zor günlerde belediye olarak daima sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Salgınla mücadelede en ön safta olan hekimlerimiz ile sağlık emekçilerimizi koronavirüsten korumak adına “ SİPERLİKLİ MASKE” hazırlıyoruz. Bu maskelerle onların korunmalarına bir nebze de olsa yardımcı olacak olmanın mutluluğu bizlere yetiyor. Böylesine anlamlı bir çalışmada yer alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

#BirlikteÇatalcayız    #BirlikteBaşaracağız