Şehidimiz Halil İbrahim Gürel’in İsmi Okulda Yaşayacak

2017 yılında Hakkari Çukurca'da şehit olan sözleşmeli er Halil İbrahim Gürel’in ismi Çatalca Erkek İmam Hatip Anadolu Lisesi’nde yaşayacak.

Okulda düzenlenen isim değişikliği törenine; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, ilçe dışında olması sebebiyle törene katılamayan Belediye Başkanımız Mesut Üner’i temsilen Başkan Yardımcılarımız İkram Kaya, Ömer Erçin, Meclis Üyemiz Turhan Uçar ile ilçe protokolü, şehidimizin ailesi ve öğrenciler katıldı.

Törende vatanı uğruna şehit olan şehidimiz Halil İbrahim Gürel başta olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmalarda şehidimizin isminin Çatalca Şehit Halil İbrahim Gürel İmam Hatip Anadolu Lisesi ‘nde yaşayacağı belirtildi.