Şehidimiz Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker’ı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz

31 Mayıs 2017 tarihinde, Şırnak Şenoba'da meydana gelen elim helikopter kazasında şehit düşen Şehidimiz Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker, Nakkaş Mahallemizde bulunan kabri başında dualarla anıldı.

Pandemi nedeniyle şehadetinin 3. sene-i devriyesinde aile fertlerinin, yakınlarının, Belediye Başkanımız Mesut Üner’in, İlçe Kaymakamımız İnci Sezer Becel’in, ilçe protokolü ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen anma töreninde Kur’an-ı Kerim okundu, şehidimiz kabri başında dualarla anıldı.

Kahraman Şehidimiz On Binlerin Gönüllerinde, Dualarında

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, yayınladığı mesajda, “ 31 Mayıs 2017 tarihinde, Şehadetiyle hepimizi üzüntüye boğan, Şehidimiz Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker’i şehadetinin 3. sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu özlem ve minnet dolu acı günümüzde, artık hepimizin ailesi olan şehidimizin bizlere emaneti ailesiyle, Şehidimizi Nakkaş Mahallemizde bulunan ebedi istirahatgâhında dualarla andık. Pandemi nedeniyle sade bir törenle yâd ettiğimiz Kahraman Şehidimiz, biliyoruz ki binlerin, on binlerin gönüllerinde ve dualarında. Ruhu şad olsun” sözlerine yer verdi.