Şehitlerimizin Mektuplarının, Giysilerinin, Eşyalarının Yer Aldığı Sergi Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından İstanbul’da ilk olarak Çatalca’da açılan Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker Sergisi, açıldığı günden itibaren yoğun bir ziyaretçi akınına uğrarken yerel ve ulusal basınımızda geniş kapsamlı yer aldı.

Şehitlerimizden geriye kalan son mektuplar, giysiler gibi kişisel eşyaların yer aldığı sergi ziyaretçilere oldukça duygusal anlar yaşatırken, genç nesilleri şehitlerimizin emanetleriyle buluşturarak milli bilinç oluşturmak amacıyla düzenlenen sergiyi, ilçemiz okulları da ziyaret ediyor. Her eşyanın önünde uzun uzun durarak inceleyen öğrenciler, şehitlerimizin fedakarlıklarına ve kahramanlıklarına bir kez daha şahit oluyor.

Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker Sergisi, 19 Aralık Perşembe Günü’ne kadar Nazım Özbay Kültür Merkezimizde ziyaret edilebilecek.