SİZLER İÇİN PAZARIMIZDA YOĞUN ÖNLEMLER ALDIK… LÜTFEN SİZLERDE UYARI VE TEDBİRLERE UYUNUZ

Başkanımız Mesut Üner’in tüm ilçemizde aldığı olağanüstü koronavirüs tedbirleri Bakanlık ve Valilik kararı doğrultusunda açılan Halk Pazarımızda da yoğun bir şekilde devam ediyor.
Dünden itibaren Pazar alanında had safhada tedbirler alınırken Pazar alanı önce özel solüsyonlarla yıkanarak sterilize edildi, ardından gece dezenfekte ekiplerimizce dezenfekte edildi. Pazarda sadece sebze, meyve ve kuru gıda tezgahları açılmasına izin verildi.
Sabah henüz hava aydınlanmadan Pazar alanında yerini alan Zabıta, Sağlık İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Pazar esnaflarını karşılayarak tedbirler kapsamında tezgahların sosyal mesafeye uygun olarak yerleşimini sağladı, ürün incelemelerinde bulundu.
Esnaflarımıza maske, eldiven ve el dezenfektanı dağıtan ekiplerimiz Pazar giriş ve çıkışlarına el dezenfektanları yerleştirdi.
Pazar alanımızda belediyemiz tarafından kontrollü giriş ve çıkış sağlamak için sadece bir giriş bir çıkış noktası belirlendi.
Pazar alanına gelen araçlar dezenfekte ekiplerimiz tarafından dezenfekte edilerek kontrollü bir şekilde alana alındı.
Pazar giriş noktasına ekiplerimiz tarafından dezenfekte paspasları yerleştirildi.
Vatandaşlarımızı Pazar giriş alanında karşılayan ekiplerimiz;
-Vatandaşlarımızın ateş ölçümlerini yapıyor. Ateşi yüksek vatandaşlarımız sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.
- Ekiplerimiz tarafından Pazar girişinde vatandaşlarımıza dezenfekte eldiven ve maske dağıtımı gerçekleştiriliyor.
-Ekiplerimiz tarafından alışverişlerin sosyal mesafeye uygun şekilde yapılması titizlikle takip ediliyor.
- Vatandaşlarımızın ürünleri elle seçerek almaması yönünde denetimler gerçekleştiriliyor, ürünler esnafımız tarafından alıcıya hazırlanıp veriliyor.
-Pazarda kalabalık oluşmasına engel olmak için girişler ekiplerimiz tarafından kontrollü sağlanıyor.
Ekiplerimizin yoğun kontrol ve denetimleri tüm Pazar boyunca devam edecek.
Kendi ve çevre sağlığı için uyarılara dikkat ederek önlem alan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.
#BirlikteBaşaracağız