Sokak Basketbolu Heyecanı Çatalca’da Yaşandı

Sokak Basketbolu Heyecanı Çatalca’da Yaşandı

20. Erguvan Festivali ile Çatalca’da her yaşa uygun birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlenirken spor aktiviteleri de unutulmadı. İki gün süren Sokak Basketbolu Turnuvası’nda kıran kırana maçlar yaşandı.
Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, kurulan Spor Akademileri ile çocukları ve gençleri spora yönlendirirken, Erguvan Festivali’nde düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası ile sporu sokağa taşıdı.

Takımlar Birincilik İçin Kıran Kırana Yarıştı

Birçok spor faaliyetine ev sahipliği yapan Çatalca Belediyesi, Erguvan Festivali’nde Sokak Basketbolu Turnuvası ile yaz aylarının vazgeçilmezi olan sokak basketbolu ile basketbol severlere unutulmaz anlar yaşattı.
Gençlerin boş zamanlarını daha etkin kullanmalarını sağlamak, spora olan ilgilerini arttırmak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası Ferhatpaşa İlkokulu bahçesinde yapıldı. İki gün süren müsabakalarda, takımlar birincilik için kıran kırana yarıştı. Turnuvanın birinci gününde birinci ve ikinci tur maçları oynanırken, ikinci gününde ise çeyrek final, yarı final ve final maçları oynandı.

Nefes Kesen Mücadeleler Sonunda Ödüller Sahiplerini Buldu

İki gün süren müsabakalar sonunda
Küçük Erkek kategorisinde Gargamel Team takımı,
Yıldız Erkek kategorisinde Sanayi Camii takımı,
Genç Erkek kategorisinde Yusuf Team takımı,
Bayanlarda Anadolu Lakers takımı, Büyük Erkeklerde ise Erşan Kuneri takımı şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Dereceye giren takımlara ödülleri Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından takdim edilirken Başkanımız Mesut Üner, tüm takımlara başarılarının devamını diledi.