SÖZÜMÜZ SÖZ… ÇATALCA’MIZIN GERÇEKLEŞMEMİŞ HAYALİ KALMAYACAK

Çatalca’mızı vizyon projelerle buluşturan Başkanımız Mesut Üner, sadece bölgemize değil İstanbul’a örnek olan Spor Adamızın adeta yemyeşil bir park görünümünde olacak peyzaj düzenleme çalışmalarının yakında tamamlanacağını belirtti.

İncelemeleri sırasında bu yaz aylarını yüzme öğrenerek, spor yaparak geçiren çocuklarla ve velileriyle karşılaşan Başkanımız Mesut Üner, bu tablo karşısında gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek Çatalca’mızın en iyi hizmetlere layık olduğunu vurguladı ve  zamanla yarışır bir vaziyette çalışarak birbiri ardına yepyeni projelerin vatandaşlarımızın hizmetine sunulduğunu belirtti.

Spor Adamızın ilçemizin gurur kaynaklarından biri olduğunu belirten Başkanımız Mesut Üner, “ Çatalca’mız SPOR ADAMIZLA aynı zamanda, kuş sesleri, ağaçlarla, çiçeklerle bezeli alanı, kafeteryası ve otoparkıyla yemyeşil bir parka daha kavuşuyor. Eşi benzeri olmayan SPOR ADAMIZIN peyzaj düzenleme çalışmaları bitmek üzere. Kapalı tribünlü futbol sahası, yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı kapalı spor salonu ve fitness salonuyla SPOR ADAMIZ ‘da incelemelerde bulunurken yüzme öğrenmek spor yapmak için gelen ilçemizin geleceği çocuklarımızla gurur duyduk. DURMAK YOK. Çatalca’mızın hayallerini tek tek gerçeğe dönüştüreceğiz” sözlerini kaydetti.

#ÇalışıncaOluyor